Dolce Blanc

Dolce-blanc-product
Dolce-4260-blanc-product
 
 

Описание на продукта:

Мокетът  Dolce Blanc дизайнерска мека подова настилка, произвеждана в Белгия от фабрика с дългогодишен опит и доказан професионализъм в изработката на килими и подови настилки за въздухоплаването.

Dolce Blanc се отличава с лекота, качество и стилен дизайн в модерен бял цвят, който ще освежи интериора Ви. Нишките, оформящи мокета са изработени от 100% натурални бамбукови фибри, като влакната са рязани, което прави повърхността мека на допир. Основата е изработена от латекс, юта и полиестер с памучни влакна.

Според стандартизацията, мокетът е с клас 23 и е предназначен е за употреба в жилищни помещения, с висока степен на натовареност, но може да се използва и в офиси и работни помещения, в които натоварването е по-леко.

Дизайнерската подова настилка се препоръчва за употреба в ненатоварени жилищни помещения.

Дизайнерската подова настилка е изработена предимно от естествени материали, като основата му е здрава и устойчива благодарение на комбинацията на латекс, юта и полиестер с памучни нишки. Влакната са изработени от 100% естествена вълна. Нишките на мокета са къси, поради което събират по-малко прах и замърсявания и се чистят по-лесно.

Мокетите Dolce Blanc се произвеждат на ролки с ширина 4 м, но ако Ви е необходимо по-тясно парче, ние ще го изрежем за Вас, като при доставката, ще Ви изпратим и допълнителните парчета, останали след рязането. Дължината на мокета е според Вашите нужди.

Времето, за което ще доставим мокет Dolce Blanc е между една седмица и един месец. При потвърждаване на поръчката Ви, наш консултант ще Ви даде информация за това.

Техническа информация за мокет Dolce Blanc
 Състав на мокетената нишка  100% бамбук
 Състав на основата  полиестер/памук, юта и латекс
 Височина на мокетената нишка  15 мм
 Обща височина на мокета  18 мм
 Общо тегло на мокета  3000 г/м2
Ширина  4 м

Повече информация за дизайнерски мокет Dolce Blanc можете да получите от нашите консултанти – на място в магазина или като изпратите запитване. Кликнете тук, за да видите адреса на магазина и формата за запитване.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Въпрос


Допълнителна информация

Състав
Широчина

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Dolce Blanc”

Категория: Етикет: